SAKARYA / ERENLER - Mehmet Gölhan Ortaokulu

Nazmi BIYIKLI - Okul Müdürü

Sakarya İli Hendek ilçesi doğumluyum.İlk görevime Ağrı ilinde Sınıf Öğretmeni olarak başladım.1997-2008 yılları arasında Ağrı ilinde Sınıf Öğretmenliği ve Okul Müdürlüğü görevlerini yürüttüm ve 2005 yılında yapılan sınav sonucunda uzman öğretmen unvanını aldım.2008 yılında Sakarya iline tayin oldum.Sakarya ilinde sırasıyla Erenler Abdullah Esma Kocabıyık İO Sınıf Öğretmenliği,Hendek Yeşilyurt İÖO ve Adapazarı Mehmet Nuri İlkokulunda  Müdür Yardımcılık görevlerini yürüttüm.2011 yılında yapılan yöneticilik sınavını kazanarak Söğütlü Akçakamış İlkokulunda  Okul Müdürü ve   2015-2020 yılları arasında Ferizli Rüveyde Güneş İlkokulu/Ortaokulu´nda Okul Müdürü olarak görev yaptım.22.06.2020 tarihinde Erenler Mehmet Gölhan İlkokulu/Ortaokulu´na okul müdürü olarak görevlendirildim ve halen bu görevimi yürütmekteyim.Evli ve 3 çocuk babasıyım.