SAKARYA / ERENLER - Mehmet Gölhan Ortaokulu

Nis

“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz
M. Kemal ATATÜRK
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Programda emeği geçen Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize ve kermeste emeği geçen Velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında okulumuz öğrencileri arasında Bilim İnsanı Seslendirme Yarışması düzenledik.
Kazananlar;
1. Olan 6.sınıflardan Şeyma isimli öğrencimiz,

2. Olan 6. sınıflardan Zehra isimli öğencimiz,

3. Olan 8. Sınıflardan Zehra Emel isimli öğrencimizdir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmayı düzenleyen Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Pınar YILDIZ KAZANCI'ya teşekkür ederiz.

Mrt

Sakarya Gençlik Spor il Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Oryantiring yarışmasında dört başarı elde ettik.

*Yıldız Kızlar İl Birincisi

*Yıldız Erkekler İl İkincisi

*Küçük Kızlar İl İkincisi

*Küçük erkekler bireyselde   Muhammed POLAT   il dördüncüsü olmuştur.

Ayrıca Yıldız Kızlar takımımız Sakarya ilimizi temsilen bölge müsabakalarında yer alacaklardır.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet ÇAKAN'ı tebrik ederiz.

Mrt

Kaymakamımız Sayın Günhan YAZAR, okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Ock

Kuva-i Milliye Derneği okulumuza ziyaret gerçekleştirdi.Kuva-i Milliye Sakarya Şube başkanı Nihat SAKALLI ve Kuva-i Milliye Adana Şube Başkanı Abdulbasit GÜRSOY da hazır bulundular.Okul Müdürü Nazmi BIYIKLI nın açılış konuşmasının ardından Erenler İlçe MEM Şube Müdürü Bedir BAYRAM böyle derneklerin toplum içersindeki önemine değindi.Daha sonra Sakarya Kuva-i Milliye derneği başkanı Nihat SAKALLI ve Adana Kuva-i Milliye Derneği şube başkanı Abdulbasit GÜRSOY  öğrencilere deneyimlerini paylaştılar.Program sonunda plaket takdim edildi.

Ock

Enerji sıkıntısı yaşayan Dünyamıza farklı ve temiz alternatif enerji kaynakları üretmek için çeşitli araçlar tasarladık. Tasarladığımız araçlarda mekanik enerjinin dönüşümünü kullandık. Bu sayede enerji dönüşümlerini kullanarak Dünyayı kirletmeyen temiz araçlar olabileceğinin mümkün olduğunu gördük. Mehmet Gölhan Ortaokulu 7.sinif öğrencilerimiz bizlere umut ışığı oldular. Yarınlar için hep beraber çalışmalarımız devam edecek.

Ara

VELİ-ÖĞRETMEN GÖRÜŞME SAATLERİ BELİRLENMİŞTİR.OKULUMUZ ADINA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ

Ara

İl Milli Eğitim Müdürü Okulumuzu Ziyaret etti.

OKULUMUZ MERDİVENLERİNE TEDBİR AMAÇLI FİLELER TAKILDI.